Odhad tržní ceny

na webu Aureas - portál aukcí

Prodáváte byt nebo dům a nevíte, jakou prodejní cenu stanovit? DNES pro vás máme ZDARMA online odhad ceny vaší nemovitosti!

 

Zavolejte nám na 775 533 355

nebo

napište na info@aureas.cz

 

Jak odhad děláme?
 

1) V placeném portálu cenovamapa.cz zjistíme ceny podobných bytů v dané lokalitě

Portál cenovamapa.cz jako jediný nabízí (protože má k dispozici veškeré informace o prodaných nemovitostech v ČR a je napojena na katastr nemovitostí) odhad ceny nemovitostí s přesností čísla popisného nebo ve vymezené lokalitě. Když zadáme parametry vaší nemovitosti, aplikace najde podobné nemovitosti v okolí a podle jejich skutečných prodejních cen za poslední dva roky spočítá odhad tržní ceny (na rozdíl od inzerátů na nemovitosti, kde jsou uvedeny pouze nabídkové ceny).

2) Na tento elektronický odhad se podívají naši specialisté

Výstup z portálu cenovamapa.cz je sice užitečný, ale nedokáže nahradit oko a úsudek realitního odborníka. Proto vše prohlédne a zkontroluje náš specialista, který odhad opraví nebo doplní tak, aby lépe odpovídal realitě. Například posoudí aktuální podmínky v dané lokalitě, jak se tam vyvíjí ceny nemovitostí, jaký je jejich stav, jaký je zájem kupců a investorů atd. V případě potřeby může po dohodě s vámi náš specialista dorazit osobně, aby si nemovitost prohlédl.

3) Zkontaktujeme vás a předáme vám odborný odhad

Odborný odhad vám dáme do ruky nebo zašleme na e-mail s tím, že pokud budete potřebovat cokoliv vysvětlit, jsme vám k dispozici. Pak už záleží na vás, jestli cenu vaší nemovitosti stanovíte dle našeho odhadu.

UPOZORNĚNÍ: odhad ceny je pouze orientační a nedá se použít pro věrohodné ocenění nemovitosti (nenahradí znalecký posudek).